Schuifpoorten

Een set stijlvolle en vrijdragende schuifpoorten maakt uw hekwerk compleet. De poorten sluiten naadloos aan bij het spijlenhekwerk en zorgen voor extra veiligheid.

Wij leveren zowel schuifpoorten met een stalen als met een aluminium onderbouw. De schuifpoorten zijn handmatig te bedienen. Voor nog meer gebruiksgemak kunnen wij deze voorzien van een elektrische aandrijving. Uiteraard mag u rekenen op een kwaliteitssluitwerk met een degelijk nachtslot met profielcilinder.

Met een schuifpoort investeert u in veiligheid

Om uw terrein geheel te omsluiten, mag een schuifpoort niet ontbreken. Voor beheerders en eigenaren een must om de veiligheid nog verder te vergroten.

Een schuifpoort wordt vaak gebruikt voor bedrijfsgebouwen, parken, opslagterreinen, onderwijsinstellingen, transport- en distributiebedrijven, sport- en recreatiegelegenheden en parkeergarages. Maar ook steeds meer particulieren beschermen hun domein met schuifpoorten. 

Klik hier voor meer technische details.

Benieuwd hoe een schuifpoort uw terrein kan afschermen? HBA Totaal maakt graag een geheel vrijblijvende offerte op maat.