Houten landhekken en poorten

Met een houten landhek of poort van hout kunt u niet alleen heel praktisch uw erf afsluiten, maar zeker ook de uitstraling van uw terrein sterk verfraaien naar een landelijke stijl. De toegang tot uw domein wordt een echte blikvanger! Tevens zijn onze houten hekwerken en poorten bestendig tegen alle weersomstandigheden en vereisen ze niet veel onderhoud.

Een veel toegepaste vorm van een houten poort is een eiken poort. Deze poort is opgebouwd uit bezaagd eiken. De poort wordt afgehangen aan vierkant bezaagde eiken of larix douglas staanders. Houten landhekken en poorten zijn dus uitermate geschikt als aanvulling op uw landschappelijke hekwerk.

Materiaal houten landhekken

Het eiken materiaal met ‘ongekantrechte’ planken geeft het product een zeer landelijke uitstraling. Dat maakt de houten landhekken robuust, authentiek en ambachtelijk. Een houten landhek is te verkrijgen in de vorm van een strakke en stijlvolle uitstraling tot een meer ‘speelse’ variant, van chique tot sierlijk. U kunt bij HBA Totaal zelf kiezen in welke vorm en stijl u uw houten landhek of poort wil laten maken.
 
Voor al onze houten landhekken en poorten gebruiken we uitsluitend de beste kwaliteit hout, zodat u zo lang mogelijk kan genieten van uw erfafscheiding. En uiteraard zorgen we voor een nette afwerking van de houten landhekken en poorten, die tot in de kleinste details klopt!

Productie houten landhekken en poorten

Onze landhekken en poorten produceren we – met de grootste zorg - in onze eigen productieomgeving. Het daadwerkelijke plaatsen kunt u eveneens met een gerust hart aan onze vakmensen overlaten. Laat u eens vrijblijvend informeren over de mogelijkheden voor een landhek, poort of onze andere producten, zoals: stalen hekwerken, beschoeiingen en houten damwanden of houten hekwerken, omheiningen en afrasteringen.