Plantsoenhekwerk

Een plantsoenhekwerk is speciaal ontwikkeld voor de bescherming van vooral parken in het binnenstedelijk gebied. Het wordt vaak gebruikt in plantsoenen, pleinen, rotondes en als sportveldomheining.

Plantsoenhekwerk heeft een onopvallende uitstraling en is publieksvriendelijk. Kortom, een vriendelijk ogend hekwerk dat een duidelijk signaal afgeeft: ‘tot hier en niet verder’. Veel gemeentes en instellingen maken gebruik van dit hekwerk, dat van licht materiaal gemaakt is.

Zijn plantsoenhekwerken ook geschikt langs sportvelden?

Onze plantsoenhekwerken zijn geschikt voor gebruik langs sportvelden. Van voetbal tot tennis, van hockey tot atletiek, elke sportactiviteit vraagt om een eigen afrastering. Natuurlijk afgestemd op de specifieke situatie van de sportclub. Om een effectieve bescherming tegen voetballen, tennisballen etc. te creëren maken we gebruik van een bespanning. Dit doen we in de meeste gevallen met dubbelstaafmatten. De hekwerken worden door het publiek ook regelmatig als ‘leunhekken’ gebruikt.

Klik hier voor meer technische details.

Heeft u nog vragen of wilt u een passend advies over plantsoenhekwerk? HBA Totaal maakt graag een geheel vrijblijvende offerte op maat.