Metalen Hekwerk

Een metalen hekwerk of stalen hekwerk is onmisbaar voor een goede bescherming van uw terrein. Een sterk hekwerk houdt eventuele indringers op afstand en biedt optimale bescherming. Metalen hekwerken kunnen als sierhekwerk worden gebruikt. Maar deze hekwerken worden ook regelmatig ingezet om ongewenste gasten de toegang te weigeren of in elk geval af te schrikken.

Keuze in metalen hekwerken

Ons assortiment is zeer ruim samengesteld; wij hebben in bijna alle gevallen een veilige en bij uw budget passende oplossing. Kortom, een degelijk metalen hekwerk tegen een eerlijke prijs.
Een metalen hekwerk wordt niet alleen toegepast als bedrijfsafscheiding. Ze worden ook vaak gebruikt in andere vormen zoals voor balkons, dakterrassen, voordeuren, poorten en ramen. En u komt ze tegen om speelvelden, scholen, kinderdagverblijven en andere terreinen te beveiligen.

Metalen hekwerk met draaipoort

Indien gewenst, voorzien we onze hekwerken tevens van bijbehorende poorten.
Welk hekwerk, afrastering of omheining u ook kiest: HBA totaal biedt altijd een sterke en veilige oplossing. Een geruststellende gedachte.

Benieuwd? We informeren u graag over de mogelijkheden om voor u een passend metalen hekwerk te realiseren. Hier kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Stalen hekwerk

Een stalen hekwerk van HBA Totaal is de ideale afscheiding van uw domein of terrein. Van bedrijf tot speelveld, en van particulier tot school.

Beschoeiingen en houten damwanden

Beschoeiingen en damwanden van HBA Totaal worden in één keer goed geleverd én geplaatst. Maximaal resultaat, lage kosten!

Afrastering, hekwerk en omheining van hout

HBA Totaal levert en monteert afrasteringen, hekwerken en omheiningen in tal van uitvoeringen.

Wildrasters en faunavoorzieningen