Dassengaas

Dassengaas is zeer geschikt voor de bescherming van onze fauna. Het gaas is gemaakt van zeer stevig verzinkt gaas met een liggende maas en wordt veel gebruikt bij de aanleg van wildpassages. Een veilige bescherming voor verschillende diersoorten zoals dassen, reewild, otters, edelherten, etc. Met het speciale -dassengaas- kunnen deze dieren veilig binnen hun gebied leven.


In de volksmond wordt dassengaas het ook wel nertsengaas of muskusrattengaas genoemd. Ter voorkoming van verkeersongevallen door aanrijdingen met wild wordt het gaas altijd minimaal 20 cm ingegraven en omgebogen naar de wildzijde. Zo voorkomen we dat de dieren een uitweg onder het gaas zoeken.

Is dassengaas ook geschikt voor een konijn?

Zowel voor het faunabeheer als voor uw huisdieren - zoals kippen en konijnen - is dassengaas bij uitstek geschikt. Door uw terrein te omheinen met dassengaas kunnen de dieren vrij en veilig in uw tuin rondlopen en niet ontsnappen. De specialisten van HBA Totaal vertellen u graag meer hierover.
Wilt u uw een gedeelte van uw terrein of een bepaald gebied echt goed beschermen? Dan is dassengaas ook zeer geschikt als passage voor wild, of als omheining voor knaagdieren, schapen en zelfs vogels.

Vraag gerust een vrijblijvend advies aan. Uw en onze fauna beschermen we echt veilig met dassengaas! 

Stalen hekwerk

Een stalen hekwerk van HBA Totaal is de ideale afscheiding van uw domein of terrein. Van bedrijf tot speelveld, en van particulier tot school.

Beschoeiingen en houten damwanden

Beschoeiingen en damwanden van HBA Totaal worden in één keer goed geleverd én geplaatst. Maximaal resultaat, lage kosten!

Afrastering, hekwerk en omheining van hout

HBA Totaal levert en monteert afrasteringen, hekwerken en omheiningen in tal van uitvoeringen.

Wildrasters en faunavoorzieningen