Stalen hekwerk

Een stalen hekwerk, van hoogwaardig materiaal, is de basis voor alle buitenbeveiliging. Een degelijk hekwerk maakt het voor buitenstaanders immers lastig of zelfs onmogelijk om toegang te krijgen tot uw terrein.Sommige stalen hekwerken of metalen hekwerken hebben een symbolische functie, andere worden meer gebruikt om ongenode gasten af te schrikken. Een stalen hekwerk is onderhoudsvriendelijk en stevig. Ons assortiment is zo samengesteld dat wij in bijna alle gevallen in uw beveiligingsbehoefte kunnen voorzien. Wij bieden ook verschillende mogelijkheden met betrekking tot de privacy van uw huis of bedrijf. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om te kiezen voor een dichte draaipoort, zodat niemand zicht heeft op uw terrein. Ook passen onze stalen hekwerken in vrijwel elk budget en wordt het vakkundig geplaatst.

Waarvoor worden stalen hekwerken toegepast?

Een stalen hekwerk wordt toegepast als bedrijfsafscheiding, maar u vindt ze ook om speelvelden, scholen en kinderdagverblijven of als terreinafscheiding. Er wordt ook vaak voor een stalen hekwerk gekozen bij een balkon, ook wel ballustrade genoemd. De reden dat er voor een stalen hekwerk wordt gekozen, is de mate van stevigheid die onze stalen hekwerken bieden.
Er zijn tal van varianten op onze hekwerken mogelijk, uiteraard met de daarbij behorende draaipoorten.
Wanneer u optimaal gebruiksgemak wilt ervaren, zijn de schuifpoorten geschikt. Wij bieden namelijk ook schuifpoorten aan die beschikken over een elektrische aandrijving. 
Wij bieden verschillende soorten stalen hekwerken aan die gebruikt kunnen worden voor verscheidene functies. Zo is het mogelijk om hekwerken te kopen die helemaal bestaan uit staal, maar het is ook mogelijk om hekwerken te kopen dat bestaat uit gaashekwerk die worden bevestigd aan metalen staanders. Onderaan deze pagina vindt u meer informatie over de verschillende mogelijkheden.

Advies voor uw stalen hekwerk

Of u nu uiteindelijk kiest voor een hekwerk, afrastering of omheining: HBA totaal biedt altijd een vakkundige en veilige oplossing, ook voor uw stalen hekwerk.