Pannakooi 

Een pannakooi, ook wel pannaveld genoemd in de volksmond, is een relatief klein speelveldje waarbij een vorm van straatvoetbal wordt gespeeld.

Het grote verschil met “gewoon” voetbal is dat er geen regels zijn waar men zich aan moet houden. Door de beperkte speelruimte komt het  met name aan op  de techniek, om de tegenstander af te troeven.

?

Pannakooien worden steeds populairder en is een ideale omgeving voor kinderen om veilig een potje voetbal te kunnen spelen.

Pannaveld in vele varianten

Op het gebied van pannakooien en pannavelden zijn er vele variaties mogelijk. Zo kan de kooi rond of langwerpig uitgevoerd worden. Afmetingen en kleuren kunnen naar eigen inzicht bepaald worden.

Uiteraard leveren wij ook de bijbehorende pannadoelen en toegangspoortjes etc. Kortom onze pannakooi worden samengesteld naar uw mogelijkheden en wensen. Vraag  geheel vrijblijvend advies en prijzen bij ons aan.  

Wilt u meer informatie ontvangen over pannakooien of pannavelden, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Stalen hekwerk

Een stalen hekwerk van HBA Totaal is de ideale afscheiding van uw domein of terrein. Van bedrijf tot speelveld, en van particulier tot school.

Beschoeiingen en houten damwanden

Beschoeiingen en damwanden van HBA Totaal worden in één keer goed geleverd én geplaatst. Maximaal resultaat, lage kosten!

Afrastering, hekwerk en omheining van hout

HBA Totaal levert en monteert afrasteringen, hekwerken en omheiningen in tal van uitvoeringen.

Wildrasters en faunavoorzieningen