Over ons 

Een groot project of juist een maatwerkoplossing in afrastering, omheining, beschoeiinghekwerk of wildraster? Wilt u zeker weten dat het werk in één keer goed en professioneel wordt afgehandeld? Dan bent u bij HBA Totaal aan het juiste adres. Want wij houden niet van half werk. En we willen dat u tevreden bent. Daarvoor zetten we graag een paar stapjes extra.

Ons team werkt voor uiteenlopende opdrachtgevers. Van bedrijven tot gemeenten. Van particulieren tot waterschappen. En van provincies tot grond-, weg- en waterbouworganisaties.

Wij voeren ons vak met veel passie en vakmanschap uit. Met aandacht voor veiligheid en milieu. En vooral: kwaliteit. Tot in het kleinste detail en precies zoals we dat afgesproken hebben. U mag, ook voor de afrastering of het hekwerk voor uw project vertrouwen op onze expertise en ervaring.

In de loop der jaren bouwden wij een uitgebreid netwerk op van leveranciers en partners. Daardoor bieden wij u niet alleen een uitgebreid assortiment met een scala aan mogelijkheden, maar ook de beste prijs-/kwaliteitsverhouding!

Benieuwd? Neem gerust contact met ons op voor een oriënterend gesprek.


Stalen hekwerk

Een stalen hekwerk van HBA Totaal is de ideale afscheiding van uw domein of terrein. Van bedrijf tot speelveld, en van particulier tot school.

Beschoeiingen en houten damwanden

Beschoeiingen en damwanden van HBA Totaal worden in één keer goed geleverd én geplaatst. Maximaal resultaat, lage kosten!

Afrastering, hekwerk en omheining van hout

HBA Totaal levert en monteert afrasteringen, hekwerken en omheiningen in tal van uitvoeringen.

Wildrasters en faunavoorzieningen