Gaashekwerk

Gaashekwerk wordt gebruikt voor uiteenlopende toepassingen en is een van de voordeligste varianten op het gebied van stalen hekwerken. We leveren gaashekwerk in verschillende maaswijdten. Deze bevestigen we met verticale metalen staanders.

Deze staanders en buizen zijn verzinkt. Bent u op zoek naar staanders met een andere kleur die past bij de omgeving? Wij coaten het materiaal voor u in RAL6009 (donkergroen) of RAL9005 ( zwart). Tegen een geringe meerprijs zijn ook andere RAL- kleuren leverbaar.

Met een gaashekwerk is uw omheining fraai afgewerkt. Het geheel oogt ‘strak’ en biedt tevens mogelijkheden tot begroeiing. HBA Totaal gaashekwerken zijn leverbaar in verschillende hoogtes. Discreet, veilig, maar toch overzichtelijk. De mogelijkheden en variaties op het gebied van toepassingen zijn eindeloos. Hierdoor is dit soort hekwerk voor veel afscheidingen een oplossing.
?

Gaashekwerk laten begroeien

Er zijn diverse mogelijkheden met betrekking tot het plaatsen van het gaashekwerk. Wij zien namelijk steeds vaker dat onze klanten het gaashekwerk willen laten begroeien met planten, zodat er een natuurlijke uitstraling wordt gecreëerd. Hierdoor bedekken de planten na enige tijd het gaaswerk en is het aanzicht veranderd van een stalen hekwerk naar een groene wand.

Planten die vaak worden geplaatst voor de begroeiing van deze hekwerken zijn hedera of klimop planten, omdat deze planten zich het beste hechten en het snelste de oppervlakte van het hekwerk kunnen bedekken. Tevens blijven deze planten alle seizoenen van het jaar groen, omdat ze winterhard zijn. De planten vereisen ook weinig onderhoud in ons klimaat.

Gaashekwerk voor speciale toepassingen

Elk gaashekwerk van HBA Totaal is sterk, betrouwbaar en duurzaam, omdat het jarenlang meegaat. Zoekt u een gaashekwerk dat bestand is tegen zware of zeer zware omstandigheden? Neem dan contact met ons op. Wij adviseren u graag over het hekwerk dat past bij uw project en wensten. Bovendien mag u rekenen op een aantrekkelijke prijs.

Klik hier voor meer technische details.

Wilt u een passend advies voor een hekwerk? We maken graag een geheel vrijblijvende offerte op maat.