Een doorrijbeveiliging voor uw veiligheid 

Bescherming van uw grond wordt de laatste jaren steeds belangrijker. Voorkomen dat er ongenode gasten op uw terrein belanden of dat er schade ontstaat aan producten die voor de gevel van uw pand staan, is iets waar steeds meer mensen hun hoofd over breken.

Een praktische en relatief onopvallende oplossing voor dit probleem is een zogenaamde doorrijbeveiliging. Een doorrijbeveiliging bestaat meestal uit een tactisch, laaggeplaatst hekwerk dat stevig in de bodem wordt verankert. Zo ontstaat er een zwaar uitgevoerd beveiligingssysteem voor kwetsbare installaties en gebouwen. Een doorrijbeveiliging is redelijk onopvallend, terwijl het wel een duidelijke grens aangeeft. Daarnaast is een doorrijbeveiliging onderhoudsarm en zeer effectief.

Plekken waar u dit soort doorrijbeveiligingen vaak aantreft, zijn parkeerplaatsen, autogarages en showrooms. Naast ongeoorloofd in- en uitrijden, voorkomt een stevige doorrijbeveiliging ook ramkraken.

 

Een doorrijbeveiliging op maat

Omdat ieder bedrijf anders is, zorgen wij bij HBA totaal graag voor een doorrijbeveiliging die past bij u en uw bedrijf. Zo zijn de palen en bovenliggers verzinkt en indien gewenst gecoat met RAL 6009 (donkergroen), RAL 9005 (zwart), RAL 7016 (antracietgrijs) of RAL 9010 (helderwit). Tegen een geringe meerprijs zijn andere RAL-kleuren leverbaar, zowel voor de palen als de liggers.

 
Voor een standaard product gelden de volgende specificaties:
 
- Hoogte van de doorrijbeveiliging : 60 cm

- Staanders van de doorrijbeveiliging met een doorsnee van 76 mm

- Een bovenbuis met een doorsnede van 60 centimeter
- Een aluminium afdekkap voor de gehele doorrijbeveiliging
 
Daarnaast zijn er ook robuustere doorrijbeveiligingen te verkrijgen. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag aan een passende oplossing voor uw specifieke situatie of terrein. 

?

Stalen hekwerk

Een stalen hekwerk van HBA Totaal is de ideale afscheiding van uw domein of terrein. Van bedrijf tot speelveld, en van particulier tot school.

Beschoeiingen en houten damwanden

Beschoeiingen en damwanden van HBA Totaal worden in één keer goed geleverd én geplaatst. Maximaal resultaat, lage kosten!

Afrastering, hekwerk en omheining van hout

HBA Totaal levert en monteert afrasteringen, hekwerken en omheiningen in tal van uitvoeringen.

Wildrasters en faunavoorzieningen